Veilig Handelen

Veilig handelen op eBay

Welkom bij het onderdeel over Veilig handelen op eBay! Hier vindt u heldere, eenvoudige en nuttige tips en informatie over waarom handelen op eBay veilig is. Gebruik deze pagina's om veilig te kunnen bieden, kopen en verkopen op eBay.

Hebt u een probleem? Wij kunnen helpen!

Tips om veilig te surfen

Hier vindt u nuttige informatie en tips om aan viruspreventie te doen, om u te beschermen tegen spoof en phishing en om een goed wachtwoord te kiezen. Meer weten?

Veilig kopen en betalen

Dankzij deze handige tips zorgt u ervoor dat uw transacties niet alleen succesvol zijn, maar ook veilig verlopen. Zowel beginners als gevorderden vinden hier nuttige tips en handige links. Meer weten?

Veilig verkopen en uw reputatie uitbouwen

Leer hoe u transactieproblemen kunt vermijden en hoe u de communicatie met uw kopers optimaal kunt laten verlopen. Ook vindt u hier handige tips voor meer veiligheid om zo het vertrouwen in u als verkoper te verhogen. Meer weten?

Feedbacksysteem

Het feedbacksysteem van eBay zorgt ervoor dat kopers en verkopers weten met wie ze handelen. Meer weten?

Regels en beleid

eBay streeft voortdurend naar meer veiligheid op de site en dankzij een zorgvuldig uitgestippeld beleid, inclusief enkele belangrijke regels die iedereen moet volgen, maken wij van eBay een veilige handelsplaats. Meer weten?

Informatie voor politiediensten

Op deze pagina vinden de autoriteiten de nodige informatie om contact op te nemen met eBay. Meer weten?

Online Dispute Resolution (ODR)

ODR vormt het digitale luik van de Europese wetgeving inzake de buitengerechtelijke (of alternatieve) regeling van consumentengeschillen (Alternative Dispute Resolution of ADR). U vindt meer informatie (in het Engels) op deze pagina: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.