Verzendcentrum

Hoe werkt het?

Vele Amerikaanse verkopers leveren enkel aan een adres in de Verenigde Staten. Met Borderlinx kunt u nu ook die objecten kopen en naar België laten verzenden.

Wat hebt u nodig?

 • Borderlinx-account – Om Borderlinx te kunnen gebruiken, moet u een Borderlinx-account aanmaken. Vul het formulier in en volg de instructies op het scherm (pagina in het Engels).
 • Borderlinx-adres – Nu krijgt u uw persoonlijk Borderlinx-adres. Dit is een plaatselijk adres in de Verenigde Staten. Voeg uw Borderlinx-adres toe aan uw verzendadressen in uw eBay-account.

Hoe koopt u objecten in de Verenigde Staten?

 • Ga naar eBay.com – Verschillende verkopers verzenden hun objecten enkel binnen de Verenigde Staten. Daarom krijgt u die objecten vaak niet te zien wanneer u op eBay.be een internationale zoekopdracht doet. Om alle Amerikaanse objecten te bekijken, gaat u best rechtstreeks naar de eBay.com-website.
  Opgelet: zorg ervoor dat u objecten kiest met een objectlocatie in de VS.
 • Wijzig uw verzendadres – Hebt u een object gekocht? Doorloop dan het betalingsproces. Op de eerste pagina kunt u de gegevens van uw bestelling nakijken. Hier kunt u ook uw leveringsadres aanpassen door op de link onder het adres te klikken. Selecteer uw Borderlinx-adres en rond de betaling af. U dient de prijs van het object te betalen, evenals de verzendkosten voor levering in de Verenigde Staten.

Hoe worden mijn objecten geleverd?

 • Van eBay naar uw Borderlinx-adres – de verkoper levert uw pakje af op uw Borderlinx-adres. Zodra het daar aangekomen is, krijgt u van Borderlinx een seintje, en kunt u het pakje laten doorsturen naar België.
  Tip: bent u van plan meerdere objecten aan te kopen? Wacht dan tot al uw pakjes bij Borderlinx zijn aangekomen – u kunt ze er tot 30 dagen gratis opslagen – en combineer de verzending. Zo bespaart u op de verzendkosten!
 • Van uw Borderlinx-adres tot bij u thuis – Wanneer u klaar bent om uw pakje naar België te laten versturen, geeft u dat aan op de Borderlinx-site. Indien u meerdere pakjes gekocht hebt, worden ze samen naar uw thuisadres verstuurd met DHL.

Opgelet: bepaalde objecten, zoals gouden, zilveren of platina juwelen, zijn niet toegestaan door Borderlinx. Bekijk de volledige lijst van verboden objecten (pagina in het Engels).

Hoeveel kost het?

 • Voor u een object koopt, ziet u steeds een schatting van de verzendkosten in de Borderlinx-tool, gebaseerd op een pakje van ongeveer 2kg. U kunt steeds de Cost Calculation Tool gebruiken om na te gaan hoeveel de verzend- en douanekosten exact bedragen.
 • Zodra uw objecten klaar zijn voor verzending naar uw thuisadres, geeft Borderlinx u een gedetailleerd overzicht van de kosten.

Meer informatie op de Borderlinx website.