Ondernemen op eBay
Schrijf u nu in

eBay kiezen voor uw activiteit

1. Bereik zowel klanten in België als in het buitenland en verhoog zo uw omzet

  • eBay is de leider in e-commerce op de Belgische markt. In België alleen al komt u in contact met 2 miljoen gebruikers en tot 500.000 bezoekers per dag. Bovendien bereikt u dankzij ons netwerk van meer dan 25 eBay-sites wereldwijd meer dan 200 miljoen gebruikers. U kunt uw objecten in eigen land, in heel Europa of wereldwijd aanbieden.
  • Als ondernemer kunt u eBay gebruiken als enige verkoopkanaal voor uw producten, of als een bijkomend verkoopkanaal dat uw traditionele verkoop perfect aanvult. Zo vormt eBay een handige uitweg wanneer u overstock snel van de hand wenst te doen.

2. Profiteer van een aangepaste service voor ondernemers op eBay: tools, herkenning op de site en een speciale klantendienst

  • eBay geeft u goedkoop toegang tot professionele e-commerce toepassingen die hun degelijkheid hebben bewezen. U hoeft het digitale wiel niet opnieuw uit te vinden, maar plugt gewoon in op 's werelds grootste online marktplaats.
  • Wanneer u zich inschrijft als zakelijke verkoper op eBay, wordt u als zodanig herkend door de andere leden op onze site, wat u een kwaliteitslabel biedt voor toekomstige klanten. Ook onze klantendienst is op de hoogte van uw statuut en biedt u probleemloos een aangepaste service.