Doorgaan naar hoofdinhoud

Algemene voorwaarden van kortingscodes

De specifieke verkoper ('Verkoper') die deze kortingsbon aanbiedt, is de organisator van deze actie. eBay GmbH en zijn groepsondernemingen (samen 'eBay') worden in geen geval beschouwd als organisatoren van deze actie. Dit zijn de Algemene voorwaarden van de Verkoper die van toepassing zijn op de aangeboden kortingsbon. eBay is niet aansprakelijk voor het al dan niet leveren van diensten in verband met deze actie met kortingsbon door de Verkoper of derde partijen, noch voor enige kosten, schade, ongevallen, vertraging, letsel, verlies, uitgaven of ongemakken die voortvloeien uit of verband houden met deze Actie.

Inwisselen van de kortingsbon

Deze kortingsbon biedt een korting die geldig is tot de datum vermeld op de aanbiedingspagina van de Verkoper of in zijn marketingkanalen ("Einddatum") voor aankopen op benl.eBay.be, tenzij ze eerder geannuleerd wordt in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden. Als er geen einddatum wordt vermeld, is de aanbieding geldig voor het specifieke artikel zolang het zichtbaar is op de betreffende pagina's, op de aanbiedingspagina van de Verkoper of zoals vermeld in zijn marketingkanalen (inclusief, maar niet beperkt tot zijn socialmedia-kanalen).

Hoe de kortingsbon inwisselen

Maak een aankoop op benl.eBay.be voor een bedrag gelijk aan of hoger dan de minimumaankoopprijs, vermeld op de aanbiedingspagina van de Verkoper, in zijn marketingkanalen of op de betreffende pagina van het object ("Minimumaankoopprijs") en betaal met een creditcard of bankkaart, Apple Pay, Google Pay of PayPal. De aanbiedingspagina van de Verkoper of de kortingsbon aangeboden via zijn marketingkanalen bevat een verwijzing naar de kortingscode ("Kortingscode"), zoals hier wordt uiteengezet, en toont of verwijst naar de betreffende artikelen ("Item(s) die aan de vereisten voldoen").

Voer bij het afrekenen de kortingscode in wanneer erom gevraagd wordt. De maximumkorting die u kunt ontvangen wordt weergegeven op de kortingsbon "Maximumkorting"), evenals het maximum aantal keren dat de kortingsbon kan worden ingewisseld ("Maximaal aantal inwisselingen").

Algemene Voorwaarden van de kortingsbon:

 1. Deze aanbieding staat open voor gebruikers van 18 jaar en ouder die geregistreerd zijn op benl.eBay.be.

 2. Het maximum aantal keer dat de kortingsbon kan worden gebruikt stemt overeen met het vermelde maximum aantal inwisselingen. De kortingsbon is geldig vanaf de datum dat u hem ontvangt tot de einddatum, tenzij die in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden eerder wordt geannuleerd.

 3. Deze kortingsbon is alleen geldig wanneer u betaalt met PayPal, Google Pay, creditcard of bankkaart.

 4. Om deze kortingsbon in te wisselen, moet de aankoop gelijk zijn aan of groter zijn dan de Minimumaankoopprijs die op de kortingsbon staat vermeld.

 5. De kortingsbon moet in één transactie worden ingewisseld. Bij gebruik van het winkelwagentje kan de kortingsbon alleen worden gebruikt bij aankoop van artikelen bij dezelfde verkoper die de kortingsbon aanbiedt. Als de Aankoopprijs ("Aankoopprijs" betekent de totale prijs van de items die u koopt en omvat NIET de gerelateerde verzendkosten of eventuele belastingen die niet zijn inbegrepen in de itemprijs) lager is dan het bedrag van de kortingsbon, verliest u het ongebruikte bedrag.

 6. Voer de kortingscode in tijdens het betalingsproces wanneer er om gevraagd wordt en u ontvangt de overeenkomstige korting op het eindbedrag van uw Aankoopprijs. De korting is niet van toepassing op de verzendkosten en eventuele belastingen die niet in de aankoopprijs zijn inbegrepen.

 7. De rubrieken “Auto's, motoren en voertuigen" en "Munten en biljetten" zijn altijd uitgesloten. De kortingsbon is alleen geldig voor artikelen die in aanmerking komen voor verkoop.

 8. De aankoop die u doet om deze kortingsbon in te wisselen, moet voldoen aan de gebruikersovereenkomst en het beleid van eBay.

 9. Deze kortingsbon kan niet worden gecombineerd met andere kortingsbons, kortingen, aanbiedingen, cadeaubonnen of andere acties.

 10. Deze kortingsbon kan niet worden ingewisseld voor een contante geldwaarde en kan niet worden doorgegeven.

 11. De kortingsbon is niet geldig daar waar het wettelijk verboden is.

 12. De kortingsbonwaarde of zijn inwisselwaarde wordt uitgesloten van elke terugbetaling waarop u recht kan hebben. U ontvangt niet meer dan het bedrag dat u betaald hebt voor uw Aankoopprijs en u komt niet meer in aanmerking voor andere kortingsbonnen.

 13. De Verkoper behoudt zich het recht voor om deze actie met kortingsbon te allen tijde op te schorten, te wijzigen of te annuleren indien zich omstandigheden voordoen die dit, volgens de Verkoper, noodzakelijk maken, met inbegrip van gevallen waarin de Gebruiksvoorwaarden of het beleid van eBay is geschonden.

 14. De organisator van deze actie is de Verkoper die de kortingsbon aanbiedt. eBay organiseert deze actie niet zelf en komt ook niet tussen. Hij stelt enkel het gebruik van de functie beschikbaar aan de Verkoper. eBay is niet aansprakelijk voor het al dan niet leveren van de diensten die deze Actie met kortingsbon inhouden door de Verkoper of derde partijen, noch voor enige kosten, schade, ongevallen, vertragingen, letsel, verlies, uitgaven of ongemakken die resulteren uit of verband houden met deze Actie met kortingsbon, en biedt geen vertegenwoordiging of garantie met betrekking tot producten of diensten die worden geleverd door de Verkoper of derde partijen voor geen enkele actie met kortingsbonnen.

 15. Deze Algemene Voorwaarden vallen onder het Belgisch recht.

Aanvullende sitenavigatie