Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips

Tools voor verkopers gebruiken

Wij kunnen u helpen om uw verkoopactiviteiten te laten toenemen. Onze verkooptools kunnen u helpen om efficiënter te verkopen, uw verkopen op te volgen en te communiceren met uw kopers. Welke tool is het meest geschikt voor u? Hier vindt u een overzicht.

Een probleem oplossen

Om nieuwe particuliere verkopers te laten wennen aan het verkopen op eBay, bieden we pas tools voor bulksgewijs aanbieden en bewerken aan vanaf 90 dagen nadat u uw eerste object hebt verkocht en minstens 10 positieve feedbackbeoordelingen hebt ontvangen. Ondertussen kunt u gebruikmaken van de normale aanbiedingsformulieren om uw objecten aan te bieden, te bewerken of opnieuw aan te bieden.

Hulponderwerpen

Vergelijking van verkooptools
Hier leest u welke tools geschikt zijn voor u en uw bedrijf.


Verkoopmanager en Verkoopmanager Pro
Deze tools voor verkopers zijn geïntegreerd in Mijn eBay en laten toe al uw aanbiedings- en verkoopactiviteiten te centraliseren en vanop een plaats op te volgen en te beheren.

Verkooprapporten

Verkooprapporten bevatten gedetailleerde gegevens waarmee u inzicht krijgt in uw verkoopactiviteiten en meer succes kunt oogsten op eBay.Een databank met vragen aanmaken
Hier leest u hoe u het beantwoorden van vragen van kopers kunt automatiseren.


Ontwikkelaarsprogramma van eBay
Met dit programma kunnen softwareontwikkelaars oplossingen ontwikkelen die uw handel op eBay efficiënter maken. Dit programma is in het Engels.


Oplossingengids
Hier vindt u meer oplossingen voor kopen en verkopen van eBay of andere bedrijven.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons