Snelkoppelingen naar Mijn Favorieten

Als u uw favoriete zoekopdrachten, verkopers of rubrieken hebt opgeslagen, kunt u deze snel openen in het gedeelte Snelkoppelingen naar Mijn Favorieten, dat u onderaan de meeste eBay-pagina's vindt.

Favoriete zoekopdrachten

U kunt een favoriete zoekopdracht uitvoeren door deze te selecteren in de vervolgkeuzelijst Favoriete zoekopdrachten.
Als u een nieuwe zoekopdracht in de lijst wilt opslaan, klikt u op de link Toevoegen aan Favorieten. Deze vindt u op alle pagina's met zoekresultaten.

Favoriete verkopers

U kunt uw favoriete verkoper of eBay-winkel bezoeken door deze in de vervolgkeuzelijst Favoriete verkopers te selecteren.
U kunt een nieuwe verkoper of winkel in de lijst opslaan door naar de weergave Favoriete verkopers in Mijn eBay te gaan en op de link Nieuwe verkoper of winkel toevoegen te klikken. U kunt de gebruikersnaam van de verkoper of de winkelnaam invoeren. Ook kunt u op Toevoegen aan uw favoriete winkels klikken wanneer u een eBay-winkel bezoekt.

Favoriete rubrieken

Als u de huidige aanbiedingen in een van uw favoriete rubrieken wilt bekijken, selecteert u de rubriek in het vervolgkeuzemenu Favoriete rubrieken.
U kunt een nieuwe rubriek in de lijst opslaan door naar de weergave Favoriete rubrieken in Mijn eBay te gaan en op Nieuwe rubriek toevoegen te klikken. Ook kunt u op de link Toevoegen aan Mijn favoriete rubrieken klikken wanneer u door een rubriek bladert.