Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips

eBay-leden contacteren


Als u een vraag hebt over een object of transactie, kunt u eBay-leden op de volgende manieren contacteren. U moet u inschrijven als lid.

Een vraag stellen over een object

U kunt vragen stellen voor, tijdens of na een verkoop.

Dat gaat als volgt:
 1. Lees de aanbieding nauwkeurig. Soms vindt u Veelgestelde vragen of Vragen van andere leden in de objectbeschrijving of in het gedeelte onder de objectbeschrijving.

 2. Klik op de objectpagina op de link Een vraag stellen.

 3. Op de pagina Antwoorden zoeken kiest u het onderwerp dat het best bij uw vraag past en zoekt u uw vraag in de vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 4. Als u uw vraag niet vindt onder Hebben we uw vragen beantwoord?, selecteert u Nee, ik wil de verkoper contacteren en klikt u daarna op Doorgaan.

 5. Op de pagina Contacteer de verkoper voert u uw vraag in de voorziene ruimte in. Afhankelijk van het onderwerp geselecteerd in stap 3, wordt u mogelijk om aanvullende informatie over uw vraag gevraagd.

 6. Voer om veiligheidsredenen de verificatiecode in en klik op Verzenden.

  Opmerking: niet alle verkopers aanvaarden vragen voordat u een object koopt, maar alle verkopers aanvaarden vragen nadat u een object hebt gekocht.

Stuur een bericht naar een ander lid

U kunt een bericht naar andere leden verzenden via eBay-berichten.

Zo werkt het:
 1. Klik op de gebruikersnaam van het lid naar wie u een e-mail wilt sturen. Als u de gebruikersnaam of het e-mailadres van het lid kent, kunt u deze gegevens invoeren op de pagina Uitgebreid zoeken.

 2. Klik op de link Contacteer lid op de pagina Mijn eBay-wereld.

 3. Er verschijnt een dialoogvenster. Onder Voor object selecteert u een object dat u hebt gekocht of dat u volgt in het keuzemenu of selecteert u Geef een objectnummer op en voert u het objectnummer in van de aanbieding waarover u vragen hebt.

 4. Klik op Doorgaan.

 5. Op de pagina Antwoorden zoeken kiest u het onderwerp dat het best bij uw vraag past en zoekt u uw vraag in de vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 6. Als u uw vraag niet vindt onder Hebben we uw vragen beantwoord?, selecteert u Nee, ik wil de verkoper contacteren en klikt u daarna op Doorgaan.

 7. Op de pagina Contacteer de verkoper voert u uw vraag in de voorziene ruimte in. Afhankelijk van het geselecteerde onderwerp wordt u mogelijk om aanvullende informatie over uw vraag gevraagd.

 8. Voer om veiligheidsredenen de verificatiecode in en klik op Verzenden.

Opmerking: als uw vraag niet over een specifiek object dat het lid verkoopt gaat, dan vinkt u het selectievakje Het gaat niet over een object aan in stap 6 hierboven. Nadat u op Doorgaan hebt geklikt, wordt u naar een pagina geleid waar u uw vraag kunt invoeren en klikt u op Verzenden.

We behandelen uw e-mailadres en dat van het andere lid vertrouwelijk. U kunt uw berichten bekijken en erop reageren door naar het tabblad Berichten in Mijn eBay te gaan. Klik in het gedeelte Contacten links van de pagina op de link Lid zoeken en contacteren.

Vraag de contactgegevens van een lid op

U kunt op de volgende manier de contactgegevens van het lid opvragen na een succesvolle transactie.

 1. Klik op de link Uitgebreid zoeken bovenaan de meeste eBay-pagina's.

 2. Klik in het gedeelte Leden links van de pagina op Contactgegevens zoeken.

 3. Voer de gebruikersnaam van het lid en het objectnummer van de transactie in.

We sturen de contactgegevens met inbegrip van de naam, de woonplaats en het telefoonnummer van het lid naar uw geregistreerd e-mailadres. Het lid ontvangt ook uw contactgegevens. U en het andere lid mogen deze gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met het privacybeleid van eBay.

Raadpleeg ons beleid voor contactgegevens voor meer informatie.

Zoek naar een eBay-lid

U vindt het profiel van een lid door te zoeken op gebruikersnaam of e-mailadres.

Enkele beperkingen

 • Wij respecteren de privacy van onze leden. U kunt daarom alleen de contactgegevens aanvragen van leden met wie u een successvolle transactie heeft afgerond.

 • De contactgegevens voor internationale gebruikers kunnen beperkt zijn door internationale wetgeving.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons