Verzendcentrum

De voordelen van Kiala

Met Kiala kan u aan een zeer gunstige prijs uw pakjes van één Kiala Punt naar een ander Kiala Punt gekozen door de ontvanger versturen. De Kiala Punten zijn toegankelijke, lokale handelszaken met ruime openingsuren (benzinestations, buurtsupermarkten, krantenwinkels ...). Met Kiala kan u uw pakjes versturen naar 5 Europese landen: België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Verzending en ontvangst van uw pakje in een handelszaak van uw keuze

Er zijn meer dan 900 Kiala Punten in België en Luxemburg. Er is dus altijd wel een Kiala Punt in de buurt van uw woning, uw werk of de school van uw kinderen. Kies uw Kiala Punt.

Ruime en flexibele openingsuren

's Morgens vroeg, 's middags, tot 19 of 20 u 's avonds, op zaterdag en soms zelfs op zondag: u kiest zelf uw Kiala Punt!

Eén van de goedkoopste tarieven op de markt

Of u particulier bent of een handelaar, wij garanderen u éénzelfde tarief ongeacht het gewicht van uw pakje (tot 15 kg).

  • In België en naar Luxemburg voor slechts € 4,5
  • Naar Nederland voor slechts € 7,5
  • Naar Frankrijk voor slechts € 10
  • Naar Spanje voor slechts € 14

Traceerbaar en veilig

U kan elke stap in de verzending van uw pakje volgen op onze website. Wanneer het pakje aankomt in het Kiala Punt wordt u daarvan via e-mail verwittigd. Wij beseffen hoe belangrijk het voor u is om op elk moment te weten waar uw pakje zich bevindt. Daarom ontvangen verzender en bestemmeling, afhankelijk van de bestemming van het pakje, 5 tot 7 meldingen. bovendien  zal bij het ophalen van het pakket  de uitbater van het Kiala Punt altijd om uw identiteitskaart vragen. De koper tekent op de Kiala terminal voor ontvangst van het pakje.

Snelle levering en ontvangst

Uw pakje wordt zo snel mogelijk geleverd. U verliest geen tijd in de wachtrij om het af te halen.