VeRO-programma

Lijst van Pagina's van VeRO-deelnemers

Samenwerken met rechthebbenden

Door nuttige informatie en richtlijnen te verstrekken aan de eBay-community helpt u een veilige en aangename handelsplaats te creëren. Zowel eBay als rechthebbenden maken dergelijke informatie online beschikbaar om gebruikers te helpen informeren.

Daartoe hebben vele deelnemers aan het VeRO-programma (Verified Rights Owner) op eBay hun eigen Pagina gecreëerd om eBay-gebruikers rechtstreeks op de hoogte te brengen van hun gedragslijnen en beleid.

Voorbeelden van Pagina's van VeRO-deelnemers

De Pagina's werden gecreëerd door rechthebbenden van auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten die deelnemen aan het VeRO-programma. Hieronder vindt u de rubrieken terug waarvoor Pagina's beschikbaar zijn:

Kleding Kunst, creaties
en fotografie
Elektronica
Film, televisie
en radio
Muziek Muziekinstrumenten
Software Sportartikelen
& memorabilia
Varia

We zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen om veilig te handelen op eBay. We moedigen u ertoe aan direct contact op te nemen met de rechthebbenden indien u nog vragen hebt over hun producten of gedragslijnen. De rechthebbenden zijn zelf aansprakelijk voor de inhoud van hun Pagina.

Opmerking: deze lijst van rechthebbenden omvat niet alle rechthebbenden die deelnemen aan het VeRO-programma. De lijst bevat enkel de rechthebbenden die Pagina's hebben gecreëerd. Andere rechthebbenden geven er de voorkeur aan geen Pagina te hebben.