Internationaal handelen

Omrekenen van valuta's

Gebruik de xe.com Universele koerswisselaar ™

REKEN ...

1. dit bedrag : om
vul het bedrag in
 
2. VAN deze valuta:
Gebruik bovenstaande lijsten om meer valuta's te zien
 
3. NAAR deze valuta:
Gebruik bovenstaande lijsten om meer valuta's te zien
 
4.

Instructies

Dit is een versie van de XE.com Universele koerswisselaar™, de populairste valuta-tool ter wereld. U kunt hier aan de hand van actuele, elke minuut bijgewerkte, wisselkoersen interactief berekeningen met vreemde valuta uitvoeren.

Begin simpelweg door het bedrag dat u om wilt rekenen in te vullen in het vakje voor het bedrag. Gebruik eventueel een punt als scheidingsteken voor duizendtallen en een komma voor decimalen. Selecteer vervolgens de bron- en doelvaluta in de betreffende vervolgkeuzelijsten. Valuta's die uit omloop zijn of worden genomen, worden aangegeven met een sterretje (*). Druk als u dit hebt gedaan op de knop 'Valuta's omrekenen'. Het resultaat van de omrekening wordt weergegeven.

Voor uw gemak worden als eerste de tien meest gebruikte valuta's weergegeven op volgorde van populariteit. Vervolgens worden de 85 meest gebruikte valuta's weergegeven op volgorde van landnaam. Speciale munteenheden en edelmetalen worden zowel alfabetisch als in een eigen sectie onderaan de lijst weergegeven. Als u meer valuta's nodig hebt, kunt u via de XE.com volledige universele koerswisselaar toegang tot alle valuta's ter wereld krijgen.

Universele koerswisselaar onder licentie van XE.com • Gebruiksvoorwaarden